Partners

tre personer har ett möte i ett glasrum på en kontorsvåning
elex logga

Elextro Stockholm AB

Vi har all vår ekonomi hos Elex och koncernen hos Flex Projektpartner AB. Utan personalen på Flex så har vi inte kunnat växa så som vi har gjort dom senaste åren då vi kan släppa allt som berör ekonomi, företagshantering, personalhantering/HR och sådant som man som elektriker inte förstår.

Vi får inte bara hjälp med ekonomisk redovisning utan även planering och bokning av företagsevenemang och kundevenemang samt arbets- och projekthantering.

Flex är en väldigt viktig del i vårt företags utveckling, både för företagsledningen och de anställda.

www.elexstockholm.se

schwartz logga

Schwarz Clinic AB

Vi på Schwarz Clinic & Schwarz Academy är mycket nöjda med vårt samarbete med Flex som vår föredragna redovisningsbyrå. Flex har överträffat våra förväntningar genom att erbjuda professionell och skräddarsydd service av högsta kvalitet.

Den dedikation och expertis som Flex-teamet har visat har varit av avgörande betydelse för vår företagsekonomi och har verkligen underlättat våra interna processer.

Flex har inte bara levererat pålitliga redovisningstjänster utan har också skapat en positiv och samarbetsvillig atmosfär i vårt samarbete. Deras engagemang för att förstå våra unika behov och mål har gjort dem till en värdefull partner för Schwarz Clinic & Schwarz Academy.

Sammanfattningsvis är vår erfarenhet med Flex ytterst tillfredsställande, och vi ser fram emot att fortsätta detta framgångsrika samarbete på lång sikt. Vi rekommenderar varmt Flex som en pålitlig och kompetent redovisningspartner för andra företag.

www.schwarzclinic.se

möte på kontor

Schwarz & Partners AB

Jag har arbetat tillsammans med Natalie sedan 2017 och jag har alltid fått den hjälp jag behöver, vi har fått en riktigt bra och personlig relation under dessa år. Jag rekommenderar verkligen Flex som redovisningsbyrå ifall ni vill ha en engagerad och pålitlig redovisningskonsult.

Folk You logo

Folk You

Folk You har haft förmånen att samarbeta med FLEX Projektpartner AB för bokföring och lönehantering för vår ideella ungdomsorganisation. Som ideell förening är det ofta svårt att hitta denna typ av tjänster då de oftast riktar sig till andra typer av företagsformer.

Samarbetet har varit exceptionellt bra, och Natalie, vår kontaktperson, har varit oerhört flexibel och anpassningsbar utifrån vår organisations verksamhet. Det som imponerat mest på mig är deras förmåga att följa hur vår organisation är uppbyggd och att anpassa sina tjänster efter våra specifika behov.

Kommunikationen med FLEX har varit snabb och enkel. Natalie och teamet är lyhörda, effektiva och mycket flexibla, vilket har underlättat vårt samarbete avsevärt. De har inte bara hanterat vår bokföring och lönehantering på ett professionellt sätt, utan har också fungerat som ett värdefullt bollplank när vi stött på olika utmaningar i hur vi ska lägga upp vår redovisning.

Som en liten organisation är det ofta svårt att ha all nödvändig kompetens internt. FLEX Projektpartner AB har verkligen varit en pålitlig partner och har inte bara uppfyllt våra förväntningar utan överträffat dem. Vi rekommenderar varmt FLEX Projektpartner AB till andra organisationer som letar efter pålitliga och flexibla partners för ekonomihantering och redovisningstjänster.

www.folkyou.se

Plåttak på byggnader i Stockholm

Gyllenborgs Plåtslageri AB

Jag är verkligen nöjd med den här bokföringstjänsten!

Deras noggrannhet och dedikation har gett mig lugn när det gäller mina siffror. Dessutom har den ekonomiska rådgivningen varit ovärderlig för mina affärsbeslut. Jag känner mig trygg och väl omhändertagen.Rekommenderar dem varmt till alla som söker en pålitlig partner för bokföring och ekonomisk rådgivning!