Våra tjänster

tre personer har ett möte i ett glasrum på en kontorsvåning

Så arbetar vi

Vi arbetar helst digitalt.

Anledningen till detta är för att du som kund ska få det enklare att lämna in alla underlag men också den tiden det sparar.

Det blir billigare och enklare att arbeta digitalt.

Vi tar självklar även emot kunder som inte är digitala med förhoppningen om att dom vill bli digitala.

Vi lär gärna upp våra befintliga och kommande kunder i redovisningssystemen och hur man blir så digital som möjligt för att du som kund ska kunna lägga tiden på det du gör bäst – driva ditt företag framåt.

Två kollegor på ett kontor med en iPad
En person arbetar på en ipad

Löpande redovisning och avstämningar

Vi sköter bokföringen, avstämningar och rapportering. Vi skickar ut rapporter till dig som kund i det intervallet du önskar. Vi strävar efter att arbeta så digitalt som möjligt och använder oss av Fortnox redovisningssystem där vi kan implementera ett så digitalt arbetssätt för dig som möjligt.

Person sitter med redovisningspapper

Bokslut & årsredovisning

När räkenskapsåret är slut gör vi årsbokslut och årsredovisning, samt har kontakt med din eventuella revisor. Vi samarbetar med flera kompetenta revisionsbyråer. Vi skickar in årsredovisningen digitalt för att det ska bli så enkelt och smidigt för dig som kund.

En laptop och en kaffekopp

Löneadministration

Löner är ett väldigt stort och omfattande område med en djungel av lagar och regler att följa. Vi sköter löneberedningen från start till slut för ditt företags anställda. Vi har erfarenhet inom många olika kollektivavtal och har arbetat i flera olika lönesystem. Vi kan hjälpa till med tidrapporteringssystem och utläggshantering.

En person håller i en ipad

Skatt & deklarationer

Vi hjälper till med momsrapporteringar, upprättar inkomstdeklaration för företaget baserat på årsbokslut samt hjälper dig som privatperson med inkomstdeklaration 1 samt bilagor (tex. K10, K4).

En person sitter vid sin arbetsstation

Fullservice uppdrag

Behöver du hjälp med allting i vår lista? Vi sköter fakturering, betalningar, bokföring, avstämningar, rapportering etc.

Två personer har ett möte med statistik på en laptop

Övriga tjänster

Ibland hinner man inte med all administration som kommer med ett företag. Vi hjälper även till med andra saker så som: planerar utbildningar för anställda, anordnar sommar kick-off eller AW:s, köper in julklappar till de anställda, hjälper till med tryckkläder. Köper in kontorsmaterial, inredning eller verktyg/maskiner. Vi samarbetar med flera olika partners där vi kan införskaffa material och tjänster.